zaterdag 26 januari 2013

Dag 206 Daniël heeft koorts

   Dus toch... toch te vroeg gejuicht, Daniël is dus toch nog ziek geworden. Vannacht werd hij al een paar keer verhit wakker en vroeg om drinken. Vanmorgen was het nog niet over. Hij heeft eerst nog een uurtje of twee bij ons in bed gelegen en daarna de hele dag in een luie stoel en op de bank gebivakkeerd. In zijn pyjama met een dekentje. In het begin van de dag was hij nog heel erg hangerig en heet. In de loop van de dag werd dat ietsje minder.
   Het hoogtepunt was dat hij nog even bij papa op schoot heeft gezeten terwijl papa met de trein speelde. Daniël zelf deed niet echt mee. Hij heeft ook niks gegeten vandaag op een half koekje en een bakje vla na. Gelukkig wilde hij af en toe wel wat drinken. Nu maar hopen dat hij morgenochtend fit wakker wordt met berehonger.
   Sam heeft gelukkig -vooralsnog?- nergens last van. Die heeft vandaag vrolijk rond gekropen en goed gegeten. Bijna alsof hij het wel leuk vond dat hij het rijk min of meer voor zichzelf alleen had. Hij kon overal aankomen zonder bemoeienis van zijn grote broer, maar toen hij net bij Daniël op de bank zat, wilde hij toch graag tegen hem aan kruipen en contact maken. Hopen dat ze morgen weer lekker samen spelen, dat is voor iedereen gezelliger.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten