donderdag 21 februari 2013

Dag 232 Fantasiespel (2)

   Ook Daniël heeft genoeg van de winter, tenminste dat is wat ik opmaak uit zijn fantasiespel van vandaag. Hij ging in de maxi-cosi zitten, die hij overigens cosi-cosi noemt. Blijkbaar voelde het aan als een strandstoel (niet dat hij nou zoveel ervaring heeft met het hangen in een strandstoel, maar oké) en ging vervolgens op in zijn fantasiespel.
   ''Ik ga met de cosi-cosi in de strand liggen.'' Hij sleept de maxi-cosi een stukje verder de woonkamer in en vervolgt zijn verhaal. ''Hier is het strand. Ik ga lekker in de zon liggen. Daar is het koud.'' Wijst naar de plek waar de maxi-cosi eerst stond. ''Hier is de zon. Zwemmen zo. Toren bouwen op het strand. Ikke ander strand.'' Staat op uit zijn ingebeelde strandstoel en zegt: ''Kom cosi-cosi gaan we ander strand. Papa, jij mag niet strand. Jij mag niet aan het strand.''

   Daarna kwam ik met Sam op een stoel dichtbij zitten en zei Daniël nog: ''Hier lekker warm he? Daar is het koud. Torentje bouwen op het strand?" Ons mannetje heeft de zomer al in zijn bol. Nu is het wachten op het zonnetje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten