woensdag 8 augustus 2012

Dag 35 Naar de dierentuin


   Vanmorgen gingen we met ons gezinnetje naar de dierentuin. Ik vroeg aan Daniël welke dieren hij graag zou willen zien. Zijn antwoord was: 'Koe!' Niet bijster exotisch dus. Je kunt wel stellen dat hij er geen al te hoge verwachtingen van had. (En misschien ook dat de kinderboerderij voorlopig spannend genoeg is voor hem?!)
   Hij vond het erg leuk, maar volgens mij ook een beetje overweldigend af en toe. Er is natuurlijk ook zoveel te zien. Papa dacht heel ambitieus maar meteen overal te gaan kijken, maar dat bleek een beetje te veel van het goede. Op een gegeven moment wilde Daniël niet meer in de buggy -die hadden we vandaag maar wél meegenomen- en eigenlijk ook niet meer zelf lopen, het liefst wilde hij gedragen worden. Toen was het toch echt tijd om naar huis te gaan voor zijn middagdutje. In de auto viel meneertje in slaap met een koekje in zijn hand -nou dan moet hij wel héél moe zijn!
   Fijn dat we dichtbij wonen en meteen een abonnement hebben gekocht, dan heb je ook niet het gevoel dat je in één dag het hele park moet door crossen. We hebben een heel jaar de tijd om op ons gemak overal -heel vaak- te gaan kijken. Ben benieuwd wat Daniël over een paar maanden antwoordt als ik vraag welke dieren hij graag wil zien...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten