donderdag 13 december 2012

Dag 162 Mini-disco

   Vandaag toen ik de mannetjes ging ophalen bij het dagverblijf, was het erg rustig op hun groep. Sam en nog een andere baby scharrelden wat rond op de grond, maar Daniël en zijn vriendjes waren nergens te bekennen. De leidster vertelde me dat Daniël, J. & K. zich hadden opgesloten in het donker in de slaapkamer. Normaal gesproken moet de lamp altijd aanblijven zei ze, maar nu moest de lamp juist uit.
   Samen met Sam ging ik maar eens even kijken wat die mannetjes daar aan het uitspoken waren. Toen we de deur open deden belandden we in een disco. Op verschillende plaatsen zagen we rode en blauwe lampjes knipperen. Een ander kindje had zijn verjaardag gevierd en had stuiterballen met lichtjes erin uitgedeeld. Zodra je de bal laat stuiteren, beginnen de lampjes te flikkeren. Dat was natuurlijk in het donker het allermooist.
   Met zijn drieën hadden ze de grootste lol daar in die slaapkamer en Daniël wilde niet meer mee naar huis. Hij vond het niet leuk dat hij de eerste was die werd opgehaald. Het liefst bleef hij tot de lichten weer aan zouden gaan -dat heeft hij van papa- gelukkig kwamen de ouders van de andere twee jochies ook binnen gelopen. Zo kon Daniël toch tot het einde van het feestje blijven en zonder gezichtsverlies mee naar huis.
    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten