maandag 1 april 2013

Dag 271 Boswandeling

   Vandaag was het ondanks de kou toch een mooie dag, dus we vroegen mijn schoonvader of hij zin had om met ons het bos in te gaan. Dat wilde hij wel en zijn logees, de oom en tante van papa, gingen ook mee. Ons nichtje was ook bij opa, dus die ging ook mee en zij vertelde dat haar ouders en broertje -mijn zwager, schoonzus en neefje- ook het bos in zouden gaan en dat we dus net zo goed met zijn allen konden gaan. Zo gezegd zo gedaan. Uiteindelijk liepen we met elf man en twee honden door het bos. Heerlijk!
   Daniël scharrelde wat af, ging steeds van de paden af en vond allerlei takken en stenen. Sam lag in de wagen en werd steeds door iemand anders voortgeduwd die dan weer met hem ging lachen en wiebelen met de wagen en zo. De honden waren door het dolle heen en renden wat af om de groep bij elkaar te houden. Iedereen genoot ervan, eindelijk wat zon en een voorzichtig lentegevoel.
   De kinderen hadden vanmiddag allebei amper geslapen. Rond zes uur vertrokken we dus met ze naar boven om ze compleet uitgeteld in bed te leggen. Wat zullen ze lekker slapen na al die buitenlucht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten