zondag 16 september 2012

Dag 74 Feest!

   Daniël is natuurlijk pas dinsdag jarig, maar vandaag was het al feest. We hadden -naast de zandbak- nog andere cadeautjes voor hem en die mocht hij vanmorgen uitpakken. Papa en ik kregen ook een cadeau, onze mannetjes sliepen namelijk allebei tot half acht uit! Toen we daarom op een schappelijke tijd met zijn allen op ons bed zaten kreeg Daniël een kruiwagen van Dikkiedik en een deel van de spoorbaan van Thomas de Trein. Zijn commentaar bij het openmaken: 'Gaaf!' Hij wilde er ook meteen mee spelen.
   Vanmorgen kwam mijn kant van de familie (toevallig allemaal in de ochtend) en mocht Daniël de kaasjes uitblazen op de raket-taart. Dat vond hij natuurlijk geweldig. Op een gegeven moment was hij alleen nog maar door de tuin aan het stuiteren, overweldigd door alle aandacht en nieuwigheden. Eigenlijk wilde hij geen dutje doen, toen de visite weg was, maar uiteindelijk lukte het ons toch om hem weer rustig genoeg te krijgen om even te slapen.
   Vanmiddag kwam de rest van de familie en wat vrienden. Toen het helemaal volle bak was trok Daniël zichzelf even in zijn eentje terug op een luie stoel achterin de tuin. Daar zat hij op een afstandje eens te kijken wat er allemaal gebeurde. Lang duurde dat niet, gauw genoeg was hij volop aan het spelen. De eerste paar cadeautjes pakte hij nog geduldig uit, maar op een gegeven moment was hij zo druk aan het spelen met wat hij had gekregen dat hij niet veel belangstelling meer had voor de andere cadeaus. Hij is dus goed verwend, ook met alle lekkers en hij heeft een fantastische dag gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten