dinsdag 6 november 2012

Dag 125 Beetje jaloers


   Papa en Daniël waren echte mannen-spelletjes aan het doen. Ze zaten elkaar rennend achterna door de woonkamer. Als de een de ander te pakken kreeg, werd er wat gestoeid en dan draaiden de rollen weer om. Op een gegeven moment hing papa Daniël over zijn rug en ging met Daniël rondjes rennen om de tafel. Ze hadden natuurlijk de grootste lol. Ik zat met Sam op schoot, die wist niet wat hij zag. Steeds draaide hij zijn hoofd zo ver mogelijk om te kunnen volgen waar die twee druktemakers mee bezig waren.
   Na een poosje kwam papa even naast mij op de bank zitten om uit te puffen. Intussen wilde Daniël uiteraard nog een keer bij papa op de rug. 'Papa, nog een keer, nog een keer rug.' Sam boog zich naar papa toe en wilde even bij hem op schoot, dus papa nam Sam van me over. Daar was zijn broer niet zo van gecharmeerd. Daniël eiste: 'Papa, Sam terug mama!' En wees met zijn vingertjes om te verduidelijken wat de bedoeling was.
   Zo af en toe steekt er een beetje jaloezie de kop op. Zo kan Daniël ook wel eens zeggen: 'Mama, Sam box leggen.' Als hij iets gedaan wil krijgen van mij en Sam dat in de weg staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten