zondag 10 maart 2013

Dag 249 Kleine zeurpiet

   Gisteren mocht Daniël voor het eerst een film kijken, omdat het zo'n slecht weer was. We hebben een boekje van 'Jungle Book' en die film hadden we voor hem opgezet. Hij vond het fantastisch. Hij keek redelijk geconcentreerd. Het liefst wilde hij hem meteen nog een keer kijken.
   Vandaag rond de middag herinnerde Daniël zich 'Mowgli' en vroeg hij of hij de film nog eens mocht kijken. Maar Daniël had pech, want papa wilde Feyenoord graag zien. Dat werd een drama. Daniël was moe -eigenlijk zou hij een middagdutje moeten doen- en hij kreeg ook nog eens zijn zin niet. Hij bleef maar zeuren en dreinen om 'Mowgli' en 'Jungle Book'. Ik probeerde het tij te keren door hem mee te nemen voor een wandeling, in de hoop dat hij in de wagen in slaap zou vallen.
   Helaas, het was buiten te koud, Daniël kon de slaap niet vatten. Toen we thuis kwamen begon het zeuren opnieuw. Uiteindelijk besloot papa na de wedstrijd met Daniël naar opa te wandelen. Hij sliep weer niet onderweg, maar hij was wel afgeleid. Ik ging er met Sam met de auto achteraan. We aten daar. Toen we na het eten thuiskwamen was Daniël compleet total loss en ging zonder zeuren -zonder dat we spoken hoefden te verjagen- heerlijk slapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten