zondag 24 maart 2013

Dag 263 Sam is ziek

   Sam was al een poos verkouden -misschien al bijna de hele winter- waardoor de nachten af en toe gebroken waren als hij weer niet zo goed door zijn neus kon ademen. Vannacht was het ook zo. Rond elf uur was hij een tijdje wakker. Een ui op zijn kamer, wat Luuf op zijn borst en rug en een dikke knuffel moesten hem helpen om rustig verder te slapen. Vanmorgen leek hij niet erger verkouden dan anders.
   In de loop van de ochtend mocht Sam mee onder de douche met papa. Dat hadden we achteraf misschien beter niet kunnen doen. Hij huilde tijdens het douchen, terwijl hij het normaal lekker vindt. Toen ik hem ging afdrogen begon hij met klappertanden en het duurde nog zeker een half uur voor dat weer helemaal over was. Daarna kreeg hij verhoging.
   Later in de middag kreeg hij er nog 'siepogen' bij en zijn hele gezicht was rood en warm. Arme Sam... Gelukkig had hij zijn eetlust nog. Hij heeft dus redelijk goed gegeten en heel goed gedronken. Hij ligt nu lekker warm in zijn bedje, en nu maar hopen dat hij doorslaapt tot morgenochtend. Mocht dat niet zo zijn, dan ligt de paracetamol al klaar om hem daarbij een handje te helpen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten